Ugrás a fő tartalomra

Access Bars® kezelések


Milyen lenne az életed, ha hajlandó lennél törődni önmagaddal?

Egy videó arról, mi is ez:


Milyen lehetnél, ha mindazt a hatalmas energiát, erőt, amit eddig tanfolyamokra, kezelésekre fordítottál, most felszabadítanád?
Milyenné válna a tested, ha hajlandó lenne a gyógyulásra? És mekkora hozzájárulás lennél te a családodnak, a világnak, ha felszabadítanád az összes rejtett képességed? Hajlandó vagy rá?
A válasz ott van benned. Olyan képességek, melyeket nem, vagy csak alig használsz. Képzeld el, milyen lennél, ha az lehetnél, aki valójában vagy?  Tudatosságban létezhetsz, s közben tested, lelked gyógyul.


Hogyan?

Van a fejeden 32 pont, melyek kezelésével mindez elérhető. Amikor a pontokat puhán érintem a fejeden, könnyedén képessé válsz arra, hogy elengedd mindazt, ami téged lezár.

Minden, a lényedben érzett tehetség fejleszthető! de csak ha el is szánod rá magad. Bármikor kijelentheted: hajlandó vagyok elfogadni mindent, amit az élet felkínál. És mondhatod ezt is: Nem áll hatalmamban a saját életem irányítása.  Melyiket választod? Ismerd fel, hogy valójában egy vagy a sok lehetséges „te” közül, s amit itt és most tapasztalsz, az a választásod eredménye. 

Idegrendszered felépítése szükségessé teszi egy bizonyos fókusz kiválasztását, de mi van, ha bármikor választhatsz bármi mást? Szubjektív énképeden belül ott vannak a bejáratlan, meg nem élt utak lenyomatai, mindazok a képességek, melyeket eddig nem használtál fel. Folyamatosan megítéled önmagad, szülőként, vagy a munkádon keresztül, esetleg szüleid tükrén át.
Az Access Bars® kezelés azonban feltárja mindazt, ami az eddigi szemléletmódodon túlra mutat, s megélheted általa igazi identitásodat, önvalódat!

Játékra hívlak: írj le minden ismert fizikai és mentális képességedet, attól függetlenül, hogy ezek ténylegesen kiteljesedtek-e. Írd le azokat a hívásokat, indíttatásokat, melyek megjelentek benned, gondolatban, - halványan, vagy erőteljesebben, - különböző tevékenységekre. (gyógyítás, búvárkodás, kötéltánc, hegymászás, bármi). Tudd, hogy ezek a TE SAJÁTOS KÉPESSÉGEID, melyek közül kiválasztottad azt, amelyet most élsz.

Mi lenne ha nem feledkeznél meg Végtelen Lényedről, s hagynád magad megtapasztalni a képességeidet? Mi lenne, ha az lennél, aki vagy?

Ehhez segít hozzá az Access Bars® kezelés. Segít, hogy könnyen elengedd korlátozó hitrendszeredet, befogadóvá válj. Rendkívül intenzív kezelés, mely hatalmas változást hozhat az életedbe.

Területek, melyeknél segít:
 • -          stresszoldás,
 • -          immunerősítés: betegségeinkből könnyebben gyógyulunk,
 • -          tanulási, beilleszkedési nehézségek,
 • -          ízületi problémák,
 • -          önbizalom erősítése,
 • -          szexualitás,
 • -          pénz áramlása,
 • -          öröm megélése,
 • -     kismamáknak, várandósság és a szülés, szoptatás megkönnyítésére, a babával való kapcsolat megerősítésére;

 • MIT HOZ LÉTRE EGY BARS KEZELÉS?
  "A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.
  Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.
  A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre." (http://hun.accessconsciousness.eu/)
Sok más erőt, energiát is megtapasztalhatsz általa.  A kezelés időtartama 60-75 perc.

Kérdéseidet, s Téged is várlak szeretettel!

Egy videó, melyben egy agykutató beszél a kezelés és a módszer hatékonyságáról:

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Ne feledd: Tested mint egyedi eleven szobrod, életed mint a legbensőségesebb művészeti alkotás.


http://orsolyakgyorgyi.wix.com/shiatsu-masszazs


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …

Nyaki merevség, fájdalom? Recsegés, ropogás?

Recsegő nyakkal ébredsz minden nap?A nyak visszatükrözi a testünk egészségi állapotát.

Nemrégiben keresett meg egy fiatal hölgy, aki, munkájából adódóan naponta legalább 8 órát tölt el a monitor előtt. Szinte már állandósult helytelen, előregörnyedő testtartása, és fejének súlyát szinte kizárólag nyaki izmainak hátsó része tartotta. 
Ebben a kialakult rossz pozícióban a terhet viselő izmok állandó feszültségben vannak: ezért az itt lévő szövetek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz,  valamint az itt futó meridiánok blokkolódnak, bennük az életenergia nem tud akadálytalanul tovább haladni.  Ez az ő esetében hatalmas recsegésekkel, kattogással, merevséggel járt, és persze nem kis fájdalommal. 
A nyak fájdalmainak hátterében gyakran az állandósult stresszes élethelyzet áll.  A pszichés feszültséggel együtt jár az izmok állandó feszessége. A folytonosan feszültségben tartott testrészek hamar fájdalmassá válnak, a csigolyák körüli izmok, inak, szalagok sérülése is fájdalommal jár.
Mi állha…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…