Ugrás a fő tartalomra

Utolsó lehetőség?

Őszi fáradtság

Vége a nyárnak, és nem csak a természet kezd neki a salaktalanításnak, hanem az emberi szervezet is hasonlóképpen működik. Mivel nagyobb megterhelés nehezedik ránk, ezért fáradékonyabbak, kimerültebbek lehetünk, nagyobb a próbatétel.

Alábbiakban az őszre, télre való felkészülésben szeretnélek támogatásomban részesíteni, s elmondom hogy most utoljára érheted el nálam a shiatsu kezelést az eddigi áron, bérlet formájában.
Ez csak Szeptember végéig vásárolható!

Ezen felül, mivel Te is megajándékozol bizalmaddal, így én is ajándékot szeretnék Neked adni, amennyiben élsz a bérletvásárlás lehetőségével.

Mégpedig 20 percnyi extra kényeztetést, Acces Bars kezelést, vagy svédmasszázst!
Felhasználhatod bérleted egymagad, de pároddal, barátoddal is.
Kinyomtatott formában, akár ajándékba is adhatod!

10 alkalmas bérlet, önmagadba való fektetése szeptember végéig 70 000 Forintba kerül;
7 alkalmas bérlet, szeptember végéig 49 000 Ft;
A bérlet December 31-ig használható fel!

Október elejétől a közel másfél órás Shiatsu 10 000 Ft lesz;
Az Acces Bars kezelés: 15 000.-

Hamarosan olvashatsz az őszi tehermentesítésről, nagytakarításról!
Megjegyzések

Krisz üzenete…
Tudom, hogy fantasztikus! Láttam Orsit ,,kezelni, érinteni" még nem tapasztaltam sajnos a közeli élményt, de hamar eljön ez is....:-)
Krisz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …

Nyaki merevség, fájdalom? Recsegés, ropogás?

Recsegő nyakkal ébredsz minden nap?A nyak visszatükrözi a testünk egészségi állapotát.

Nemrégiben keresett meg egy fiatal hölgy, aki, munkájából adódóan naponta legalább 8 órát tölt el a monitor előtt. Szinte már állandósult helytelen, előregörnyedő testtartása, és fejének súlyát szinte kizárólag nyaki izmainak hátsó része tartotta. 
Ebben a kialakult rossz pozícióban a terhet viselő izmok állandó feszültségben vannak: ezért az itt lévő szövetek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz,  valamint az itt futó meridiánok blokkolódnak, bennük az életenergia nem tud akadálytalanul tovább haladni.  Ez az ő esetében hatalmas recsegésekkel, kattogással, merevséggel járt, és persze nem kis fájdalommal. 
A nyak fájdalmainak hátterében gyakran az állandósult stresszes élethelyzet áll.  A pszichés feszültséggel együtt jár az izmok állandó feszessége. A folytonosan feszültségben tartott testrészek hamar fájdalmassá válnak, a csigolyák körüli izmok, inak, szalagok sérülése is fájdalommal jár.
Mi állha…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…