Ugrás a fő tartalomra

Utolsó lehetőség?

Őszi fáradtság

Vége a nyárnak, és nem csak a természet kezd neki a salaktalanításnak, hanem az emberi szervezet is hasonlóképpen működik. Mivel nagyobb megterhelés nehezedik ránk, ezért fáradékonyabbak, kimerültebbek lehetünk, nagyobb a próbatétel.

Alábbiakban az őszre, télre való felkészülésben szeretnélek támogatásomban részesíteni, s elmondom hogy most utoljára érheted el nálam a shiatsu kezelést az eddigi áron, bérlet formájában.
Ez csak Szeptember végéig vásárolható!

Ezen felül, mivel Te is megajándékozol bizalmaddal, így én is ajándékot szeretnék Neked adni, amennyiben élsz a bérletvásárlás lehetőségével.

Mégpedig 20 percnyi extra kényeztetést, Acces Bars kezelést, vagy svédmasszázst!
Felhasználhatod bérleted egymagad, de pároddal, barátoddal is.
Kinyomtatott formában, akár ajándékba is adhatod!

10 alkalmas bérlet, önmagadba való fektetése szeptember végéig 70 000 Forintba kerül;
7 alkalmas bérlet, szeptember végéig 49 000 Ft;
A bérlet December 31-ig használható fel!

Október elejétől a közel másfél órás Shiatsu 10 000 Ft lesz;
Az Acces Bars kezelés: 15 000.-

Hamarosan olvashatsz az őszi tehermentesítésről, nagytakarításról!
Megjegyzések

Krisz üzenete…
Tudom, hogy fantasztikus! Láttam Orsit ,,kezelni, érinteni" még nem tapasztaltam sajnos a közeli élményt, de hamar eljön ez is....:-)
Krisz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Te is ragyogsz tavasszal?

Ahogy a hétköznapi forgatagban, a zajos nagyvárosban rohanva intézed mindennapi teendőidet, van – e időd a legfontosabbra, aki nélkül nem lennél az, aki vagy?

Van-e időd, figyelmed Önmagadra?
Szóba állsz-e ezzel a kedves, csacsogó, álmodozó, néha csapongó, bátor és erős nővel, aki voltál, aki vagy? Vagy már rég bezártad őt abba a fekete dobozba, aminek a kulcsát messzire eldobtad?
Bár, hallod néha a gyenge és erőtlen kopogtatást, ahogy megpróbál néha levegőhöz jutni, de kiengednéd-e, hogy ránézz végre, és igazi kapcsolatba kerülj vele?
Milyen lenne, ha együtt, kéz a kézben vonulhatnátok innentől kezdve végig az életen, kedvesen és repkedőn, vagy éppen lázas indulatoktól fűtve, seprűnyélen?
Elbújtál magad elől, a világ elől, mert másvalaki által közölt ítélet szerint nem vagy elég szép, és soha nem is leszel?
Ezek után ítéleteket gyártottál önmagadról, és megállás nélkül igyekeztél mindezt be is bizonyítani?
Mondd, milyen hatással van mindez a jelenlegi életedre?
Ha változtatnál, tégy egy pró…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …