Ugrás a fő tartalomra

Utolsó lehetőség?

Őszi fáradtság

Vége a nyárnak, és nem csak a természet kezd neki a salaktalanításnak, hanem az emberi szervezet is hasonlóképpen működik. Mivel nagyobb megterhelés nehezedik ránk, ezért fáradékonyabbak, kimerültebbek lehetünk, nagyobb a próbatétel.

Alábbiakban az őszre, télre való felkészülésben szeretnélek támogatásomban részesíteni, s elmondom hogy most utoljára érheted el nálam a shiatsu kezelést az eddigi áron, bérlet formájában.
Ez csak Szeptember végéig vásárolható!

Ezen felül, mivel Te is megajándékozol bizalmaddal, így én is ajándékot szeretnék Neked adni, amennyiben élsz a bérletvásárlás lehetőségével.

Mégpedig 20 percnyi extra kényeztetést, Acces Bars kezelést, vagy svédmasszázst!
Felhasználhatod bérleted egymagad, de pároddal, barátoddal is.
Kinyomtatott formában, akár ajándékba is adhatod!

10 alkalmas bérlet, önmagadba való fektetése szeptember végéig 70 000 Forintba kerül;
7 alkalmas bérlet, szeptember végéig 49 000 Ft;
A bérlet December 31-ig használható fel!

Október elejétől a közel másfél órás Shiatsu 10 000 Ft lesz;
Az Acces Bars kezelés: 15 000.-

Hamarosan olvashatsz az őszi tehermentesítésről, nagytakarításról!
Megjegyzések

Krisz üzenete…
Tudom, hogy fantasztikus! Láttam Orsit ,,kezelni, érinteni" még nem tapasztaltam sajnos a közeli élményt, de hamar eljön ez is....:-)
Krisz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan töltsd fel a magnézium háztartásodat?

Ezt fogyaszd minden reggel, és újjászületsz Íme a mai reggelim: spenót, salátalevél, fél banán, fél alma
Vásároljunk a zöldségestől sötétzöld levélzöldségeket, minél sötétebb, annál jobb!
Magas magnéziumtartalmával hozzásegít a jobb emésztéshez, és a frissebb közérzetünk megtartásához, sejtjeink oxigén ellátását növeli!
Vághatunk bele uborkát, hagyma zöldjét, medvehagymát, spenótot, sóskát, salátát, rukkolát….. bármit, ami szép, élettel teli. 
Egy fél (na jó, negyed) citromot, egy kis aprított, nyers gyömbért is tehetsz hozzá, ha szereted. 
Citrom helyett tehetünk bele egy almát, banánt, vagy kiwit, ezektől édeskés lesz. 
Fokozatosan töltsük meg a turmixgép kancsóját, majd öntsük fel tisztított vízzel, és jó alaposan aprítsuk, turmixoljuk el.
Legyen belőle kb. 5-6 dl  folyadék. Ébredés után, éhgyomorra nemcsak a jobb emésztést segíti, hanem magnézium háztartásunkat is feltölti.
Nálam a reggel így indul: 

Egy evőkanálnyi útifűmaghéjat feloldok 3 dl vízben. Mivel nagyon hamar kocsonyás állagot…

Kertészkednék, de a fejfájásom nem engedi

Makacs fejfájás tavasszal
Szeretne megújulni, és fejfájás nélkül élni a tavasz erejével?

Magával ragadó, felejthetetlen élmények számomra a langyos tavaszi reggelek, amikor házunk teraszán állva gyönyörködöm a napfelkeltében. Körülnézve látom a természet megújulását, látom, ahogyan az élettelen fákba pezsgés, áramlás költözik, s a földből az ég felé törő erőteljes energiájukkal rügyeket fakasztanak. Csodálom ezt a megújuló, téli szürkeségét zöldre váltó kertet, a még törékeny, új hajtásokat, friss leveleket, puha fűszálakat. Ahogy a természetben, úgy az emberi életben is ez a megújulás ideje: a tavasz. Az új élet kezdete. Kibújunk nehéz kabátjainkból, ugyanakkor magunk mögött hagyjuk télen összegyűlt nehézségeinket. Megújulunk tavasz idején. Felfelé tekintünk, energiáinkat, erőinket kibontjuk, izmainkat új életre keltjük.
A Shiatsu tana szerint a tavasz a Fa elem képviselete alá tartozik, mely szerepet testünkben az izmok, és inak közvetítik. Maga az életteli mozgás is ezt jelképezi, ahog…

Te is ragyogsz tavasszal?

Ahogy a hétköznapi forgatagban, a zajos nagyvárosban rohanva intézed mindennapi teendőidet, van – e időd a legfontosabbra, aki nélkül nem lennél az, aki vagy?

Van-e időd, figyelmed Önmagadra?
Szóba állsz-e ezzel a kedves, csacsogó, álmodozó, néha csapongó, bátor és erős nővel, aki voltál, aki vagy? Vagy már rég bezártad őt abba a fekete dobozba, aminek a kulcsát messzire eldobtad?
Bár, hallod néha a gyenge és erőtlen kopogtatást, ahogy megpróbál néha levegőhöz jutni, de kiengednéd-e, hogy ránézz végre, és igazi kapcsolatba kerülj vele?
Milyen lenne, ha együtt, kéz a kézben vonulhatnátok innentől kezdve végig az életen, kedvesen és repkedőn, vagy éppen lázas indulatoktól fűtve, seprűnyélen?
Elbújtál magad elől, a világ elől, mert másvalaki által közölt ítélet szerint nem vagy elég szép, és soha nem is leszel?
Ezek után ítéleteket gyártottál önmagadról, és megállás nélkül igyekeztél mindezt be is bizonyítani?
Mondd, milyen hatással van mindez a jelenlegi életedre?
Ha változtatnál, tégy egy pró…