Ugrás a fő tartalomra

Ragyogó, fiatalos és egészséges élet?

Varázslatos mestermű ENERGETIKAI KEZELÉS ÁLTAL

Hamvas  arbőr - Facelift
Csodálkozom és kapkodom a fejem, ahogy a láthatatlan világ energiájának hullámain ülve repesztek, lobogó hajjal , sokszor széllel szemben. Saját hangomon szólva, saját erőmbe lépve egyre közelebb kerülnek hozzám a vágyott dolgok. Lehetséges lenne túlélési üzemmód helyett az élet hihetetlenül kaotikus és gyors áramába kerülve, önpusztító blokkok nélkül élni? 

Végtelen lehetőségek nyílnak a végtelen térben. Megízlelem, tudatosítom lényem végtelenségét. Tudom, hogy én magam ekként létezem, és már tudom azt is, hogy a korlátokat magam köré csupán én rajzoltam. 

Többet teremthetek így, mint amit valaha reméltem? 
Nagyobb hozzájárulás lehetek így a világnak? 
És, mi más lehetséges még, amire  nem vagyok éber, de ott bujkál a végtelen lehetőségek közt? 


Acces Consciousness egyik alap pillére az Acces Bars, amiről korábban írtam már Nektek:

Ide kattintva olvashatod is.

Most azonban egy újabb csodáról írok Nektek. Egy módszer, egy hatalmas energiatikai töltés, ami a külső és belső sejtregenerálódáshoz segít hozzá:  
a Facelift kezelés.

Érezted már ereidben lüktetni azt a vibráló fiatalságot és erőt, amiről a bejegyzés elején írtam? Így érzed most magad? 
Vagy Te is felszedtél már a világból egy csomó olyan nézőpontot, melyek lehúzzák egészségedet, fiatalságodat?

Belső szépséged megújulhat, ha hagyod!

A Facelift egy olyan stresszoldó folyamat, ami a belső görcsök, befixált nézőpontok elengedését teszik lehetővé. Biztos Te is rengeteg ítélkezést, előítéletet kapcsoltál már a testedhez, az idősödéshez és a saját szépségedhez.

Ez a módszer energetikai táplálást ad az egész szervezetednek, s a kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz. 
A változás nem csupán az arcon, hanem az egész tested és – lelked állapotán érezhető. 
Fontos tudni, hogy a kezeléssel elérhető eredménynek az optimális hatás érdekében akkor van hosszú távon is megmaradó hatása, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Ennek száma egyénenként változó!

Milyen esetekben javasolt a kezelés:
  • ·         Tónusjavító, lifting kezelés
  • ·         Ránctalanítás-feszesítés, mely azonnal látható
  • ·         Arc, nyak, dekoltázs megereszkedett bőrének kezelése
  • ·         Szemkörnyék, szem alatt táskák emelése
  • ·         Toka kezelés
  • ·         Nyugtatja az arc idegpályáit

Nem csupán egy kozmetikai kezelés, hanem sokkal mélyebb rétegekben szólítja meg az ember belső energetikai rendszerét. 
Hogy milyen oldásra képes, álljon itt 2 rövid videó:

Az egyik a kezelés előtt készült:

A másik pedig utána készült:
https://www.youtube.com/watch?v=Y_NEMB_UP6U

A közel másfél órás kezelés ára, melyet önmagadba fektetsz 15.000 Ft.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Te is ragyogsz tavasszal?

Ahogy a hétköznapi forgatagban, a zajos nagyvárosban rohanva intézed mindennapi teendőidet, van – e időd a legfontosabbra, aki nélkül nem lennél az, aki vagy?

Van-e időd, figyelmed Önmagadra?
Szóba állsz-e ezzel a kedves, csacsogó, álmodozó, néha csapongó, bátor és erős nővel, aki voltál, aki vagy? Vagy már rég bezártad őt abba a fekete dobozba, aminek a kulcsát messzire eldobtad?
Bár, hallod néha a gyenge és erőtlen kopogtatást, ahogy megpróbál néha levegőhöz jutni, de kiengednéd-e, hogy ránézz végre, és igazi kapcsolatba kerülj vele?
Milyen lenne, ha együtt, kéz a kézben vonulhatnátok innentől kezdve végig az életen, kedvesen és repkedőn, vagy éppen lázas indulatoktól fűtve, seprűnyélen?
Elbújtál magad elől, a világ elől, mert másvalaki által közölt ítélet szerint nem vagy elég szép, és soha nem is leszel?
Ezek után ítéleteket gyártottál önmagadról, és megállás nélkül igyekeztél mindezt be is bizonyítani?
Mondd, milyen hatással van mindez a jelenlegi életedre?
Ha változtatnál, tégy egy pró…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …