Ugrás a fő tartalomra

Ragyogó, fiatalos és egészséges élet?

Varázslatos mestermű ENERGETIKAI KEZELÉS ÁLTAL

Hamvas  arbőr - Facelift
Csodálkozom és kapkodom a fejem, ahogy a láthatatlan világ energiájának hullámain ülve repesztek, lobogó hajjal , sokszor széllel szemben. Saját hangomon szólva, saját erőmbe lépve egyre közelebb kerülnek hozzám a vágyott dolgok. Lehetséges lenne túlélési üzemmód helyett az élet hihetetlenül kaotikus és gyors áramába kerülve, önpusztító blokkok nélkül élni? 

Végtelen lehetőségek nyílnak a végtelen térben. Megízlelem, tudatosítom lényem végtelenségét. Tudom, hogy én magam ekként létezem, és már tudom azt is, hogy a korlátokat magam köré csupán én rajzoltam. 

Többet teremthetek így, mint amit valaha reméltem? 
Nagyobb hozzájárulás lehetek így a világnak? 
És, mi más lehetséges még, amire  nem vagyok éber, de ott bujkál a végtelen lehetőségek közt? 


Acces Consciousness egyik alap pillére az Acces Bars, amiről korábban írtam már Nektek:

Ide kattintva olvashatod is.

Most azonban egy újabb csodáról írok Nektek. Egy módszer, egy hatalmas energiatikai töltés, ami a külső és belső sejtregenerálódáshoz segít hozzá:  
a Facelift kezelés.

Érezted már ereidben lüktetni azt a vibráló fiatalságot és erőt, amiről a bejegyzés elején írtam? Így érzed most magad? 
Vagy Te is felszedtél már a világból egy csomó olyan nézőpontot, melyek lehúzzák egészségedet, fiatalságodat?

Belső szépséged megújulhat, ha hagyod!

A Facelift egy olyan stresszoldó folyamat, ami a belső görcsök, befixált nézőpontok elengedését teszik lehetővé. Biztos Te is rengeteg ítélkezést, előítéletet kapcsoltál már a testedhez, az idősödéshez és a saját szépségedhez.

Ez a módszer energetikai táplálást ad az egész szervezetednek, s a kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz. 
A változás nem csupán az arcon, hanem az egész tested és – lelked állapotán érezhető. 
Fontos tudni, hogy a kezeléssel elérhető eredménynek az optimális hatás érdekében akkor van hosszú távon is megmaradó hatása, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Ennek száma egyénenként változó!

Milyen esetekben javasolt a kezelés:
  • ·         Tónusjavító, lifting kezelés
  • ·         Ránctalanítás-feszesítés, mely azonnal látható
  • ·         Arc, nyak, dekoltázs megereszkedett bőrének kezelése
  • ·         Szemkörnyék, szem alatt táskák emelése
  • ·         Toka kezelés
  • ·         Nyugtatja az arc idegpályáit

Nem csupán egy kozmetikai kezelés, hanem sokkal mélyebb rétegekben szólítja meg az ember belső energetikai rendszerét. 
Hogy milyen oldásra képes, álljon itt 2 rövid videó:

Az egyik a kezelés előtt készült:

A másik pedig utána készült:
https://www.youtube.com/watch?v=Y_NEMB_UP6U

A közel másfél órás kezelés ára, melyet önmagadba fektetsz 15.000 Ft.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …

Nyaki merevség, fájdalom? Recsegés, ropogás?

Recsegő nyakkal ébredsz minden nap?A nyak visszatükrözi a testünk egészségi állapotát.

Nemrégiben keresett meg egy fiatal hölgy, aki, munkájából adódóan naponta legalább 8 órát tölt el a monitor előtt. Szinte már állandósult helytelen, előregörnyedő testtartása, és fejének súlyát szinte kizárólag nyaki izmainak hátsó része tartotta. 
Ebben a kialakult rossz pozícióban a terhet viselő izmok állandó feszültségben vannak: ezért az itt lévő szövetek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz,  valamint az itt futó meridiánok blokkolódnak, bennük az életenergia nem tud akadálytalanul tovább haladni.  Ez az ő esetében hatalmas recsegésekkel, kattogással, merevséggel járt, és persze nem kis fájdalommal. 
A nyak fájdalmainak hátterében gyakran az állandósult stresszes élethelyzet áll.  A pszichés feszültséggel együtt jár az izmok állandó feszessége. A folytonosan feszültségben tartott testrészek hamar fájdalmassá válnak, a csigolyák körüli izmok, inak, szalagok sérülése is fájdalommal jár.
Mi állha…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…