Ugrás a fő tartalomra

Elengednéd megkövült terheidet?

ACCES BARS KEZELÉS 11.11 - ÉN, 50 % KEDVEZMÉNNYEL!Ezen a hatalmas energiával rendelkező teremtő napon akciós Bars kezelésekkel szeretnék hozzájárulni a tudatosságodhoz. A 11:11 energiája azt üzeni, figyeljünk oda megérzéseinkre, mert olyan lehetőségek adódhatnak ezen a napon, melyet nem lenne szabad elszalasztani!

„Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem látatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én ezek az erők fognak érvényesülni.”

Az Univerzum azt üzeni: járjunk nyitott szemmel, nyitott elmével a világban, és nyíljunk meg a minket tápláló lehetőségeknek. Növeljük éberségünket, és növeljük megengedésünk mértékét!

Hatalmas hozzájárulás Neked, a környezetedben élőknek és az egész világnak, ha felhúzott falaidat leengeded, és teret adsz a Lehetőségeknek. 
Megengeded, hogy az Univerzum ott tápláljon téged, ahol szeretnéd?

Hajlandó vagy befogadni az Univerzum hozzájárulását az Életedhez?

Hogyan segíthet ebben a BARS kezelés? A 32 pont érintésével, melyek a fejeden helyezkednek el, elsöpörjük a főbb életterületeken lévő akadályokat. Ezek az akadályok jelentkezhetnek pénzügyi nehézségek formájában, esetleg a kreativitásod megélését nehezítik, vagy talán a kommunikációban vannak elakadásaid. Talán az öregedés, vagy a halál riaszt, esetleg félsz megélni az örömöt, a szexualitásod?
Neked hol, és miben fog segíteni a Bars?

Hogyha megemelkedett energiaszintet, felgyorsult személyes változást szeretnél az életedben, várlak szeretettel ezen a napon a kedvezményes kezelésre!

A kezelés értéke 15 000 Ft, melyet ezen a napon 7500 Ft-ért kínálok Neked.
Érdeklődj a siacuka@gmail.com címen, 
vagy telefonon: 06-20/9146-211;
A kezeléseket Szentendrén végzem!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan töltsd fel a magnézium háztartásodat?

Ezt fogyaszd minden reggel, és újjászületsz Íme a mai reggelim: spenót, salátalevél, fél banán, fél alma
Vásároljunk a zöldségestől sötétzöld levélzöldségeket, minél sötétebb, annál jobb!
Magas magnéziumtartalmával hozzásegít a jobb emésztéshez, és a frissebb közérzetünk megtartásához, sejtjeink oxigén ellátását növeli!
Vághatunk bele uborkát, hagyma zöldjét, medvehagymát, spenótot, sóskát, salátát, rukkolát….. bármit, ami szép, élettel teli. 
Egy fél (na jó, negyed) citromot, egy kis aprított, nyers gyömbért is tehetsz hozzá, ha szereted. 
Citrom helyett tehetünk bele egy almát, banánt, vagy kiwit, ezektől édeskés lesz. 
Fokozatosan töltsük meg a turmixgép kancsóját, majd öntsük fel tisztított vízzel, és jó alaposan aprítsuk, turmixoljuk el.
Legyen belőle kb. 5-6 dl  folyadék. Ébredés után, éhgyomorra nemcsak a jobb emésztést segíti, hanem magnézium háztartásunkat is feltölti.
Nálam a reggel így indul: 

Egy evőkanálnyi útifűmaghéjat feloldok 3 dl vízben. Mivel nagyon hamar kocsonyás állagot…

Kertészkednék, de a fejfájásom nem engedi

Makacs fejfájás tavasszal
Szeretne megújulni, és fejfájás nélkül élni a tavasz erejével?

Magával ragadó, felejthetetlen élmények számomra a langyos tavaszi reggelek, amikor házunk teraszán állva gyönyörködöm a napfelkeltében. Körülnézve látom a természet megújulását, látom, ahogyan az élettelen fákba pezsgés, áramlás költözik, s a földből az ég felé törő erőteljes energiájukkal rügyeket fakasztanak. Csodálom ezt a megújuló, téli szürkeségét zöldre váltó kertet, a még törékeny, új hajtásokat, friss leveleket, puha fűszálakat. Ahogy a természetben, úgy az emberi életben is ez a megújulás ideje: a tavasz. Az új élet kezdete. Kibújunk nehéz kabátjainkból, ugyanakkor magunk mögött hagyjuk télen összegyűlt nehézségeinket. Megújulunk tavasz idején. Felfelé tekintünk, energiáinkat, erőinket kibontjuk, izmainkat új életre keltjük.
A Shiatsu tana szerint a tavasz a Fa elem képviselete alá tartozik, mely szerepet testünkben az izmok, és inak közvetítik. Maga az életteli mozgás is ezt jelképezi, ahog…

Te is ragyogsz tavasszal?

Ahogy a hétköznapi forgatagban, a zajos nagyvárosban rohanva intézed mindennapi teendőidet, van – e időd a legfontosabbra, aki nélkül nem lennél az, aki vagy?

Van-e időd, figyelmed Önmagadra?
Szóba állsz-e ezzel a kedves, csacsogó, álmodozó, néha csapongó, bátor és erős nővel, aki voltál, aki vagy? Vagy már rég bezártad őt abba a fekete dobozba, aminek a kulcsát messzire eldobtad?
Bár, hallod néha a gyenge és erőtlen kopogtatást, ahogy megpróbál néha levegőhöz jutni, de kiengednéd-e, hogy ránézz végre, és igazi kapcsolatba kerülj vele?
Milyen lenne, ha együtt, kéz a kézben vonulhatnátok innentől kezdve végig az életen, kedvesen és repkedőn, vagy éppen lázas indulatoktól fűtve, seprűnyélen?
Elbújtál magad elől, a világ elől, mert másvalaki által közölt ítélet szerint nem vagy elég szép, és soha nem is leszel?
Ezek után ítéleteket gyártottál önmagadról, és megállás nélkül igyekeztél mindezt be is bizonyítani?
Mondd, milyen hatással van mindez a jelenlegi életedre?
Ha változtatnál, tégy egy pró…