Ugrás a fő tartalomra

Elengednéd megkövült terheidet?

ACCES BARS KEZELÉS 11.11 - ÉN, 50 % KEDVEZMÉNNYEL!Ezen a hatalmas energiával rendelkező teremtő napon akciós Bars kezelésekkel szeretnék hozzájárulni a tudatosságodhoz. A 11:11 energiája azt üzeni, figyeljünk oda megérzéseinkre, mert olyan lehetőségek adódhatnak ezen a napon, melyet nem lenne szabad elszalasztani!

„Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem látatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én ezek az erők fognak érvényesülni.”

Az Univerzum azt üzeni: járjunk nyitott szemmel, nyitott elmével a világban, és nyíljunk meg a minket tápláló lehetőségeknek. Növeljük éberségünket, és növeljük megengedésünk mértékét!

Hatalmas hozzájárulás Neked, a környezetedben élőknek és az egész világnak, ha felhúzott falaidat leengeded, és teret adsz a Lehetőségeknek. 
Megengeded, hogy az Univerzum ott tápláljon téged, ahol szeretnéd?

Hajlandó vagy befogadni az Univerzum hozzájárulását az Életedhez?

Hogyan segíthet ebben a BARS kezelés? A 32 pont érintésével, melyek a fejeden helyezkednek el, elsöpörjük a főbb életterületeken lévő akadályokat. Ezek az akadályok jelentkezhetnek pénzügyi nehézségek formájában, esetleg a kreativitásod megélését nehezítik, vagy talán a kommunikációban vannak elakadásaid. Talán az öregedés, vagy a halál riaszt, esetleg félsz megélni az örömöt, a szexualitásod?
Neked hol, és miben fog segíteni a Bars?

Hogyha megemelkedett energiaszintet, felgyorsult személyes változást szeretnél az életedben, várlak szeretettel ezen a napon a kedvezményes kezelésre!

A kezelés értéke 15 000 Ft, melyet ezen a napon 7500 Ft-ért kínálok Neked.
Érdeklődj a siacuka@gmail.com címen, 
vagy telefonon: 06-20/9146-211;
A kezeléseket Szentendrén végzem!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Te is ragyogsz tavasszal?

Ahogy a hétköznapi forgatagban, a zajos nagyvárosban rohanva intézed mindennapi teendőidet, van – e időd a legfontosabbra, aki nélkül nem lennél az, aki vagy?

Van-e időd, figyelmed Önmagadra?
Szóba állsz-e ezzel a kedves, csacsogó, álmodozó, néha csapongó, bátor és erős nővel, aki voltál, aki vagy? Vagy már rég bezártad őt abba a fekete dobozba, aminek a kulcsát messzire eldobtad?
Bár, hallod néha a gyenge és erőtlen kopogtatást, ahogy megpróbál néha levegőhöz jutni, de kiengednéd-e, hogy ránézz végre, és igazi kapcsolatba kerülj vele?
Milyen lenne, ha együtt, kéz a kézben vonulhatnátok innentől kezdve végig az életen, kedvesen és repkedőn, vagy éppen lázas indulatoktól fűtve, seprűnyélen?
Elbújtál magad elől, a világ elől, mert másvalaki által közölt ítélet szerint nem vagy elég szép, és soha nem is leszel?
Ezek után ítéleteket gyártottál önmagadról, és megállás nélkül igyekeztél mindezt be is bizonyítani?
Mondd, milyen hatással van mindez a jelenlegi életedre?
Ha változtatnál, tégy egy pró…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …