Ugrás a fő tartalomra

Elengednéd megkövült terheidet?

ACCES BARS KEZELÉS 11.11 - ÉN, 50 % KEDVEZMÉNNYEL!Ezen a hatalmas energiával rendelkező teremtő napon akciós Bars kezelésekkel szeretnék hozzájárulni a tudatosságodhoz. A 11:11 energiája azt üzeni, figyeljünk oda megérzéseinkre, mert olyan lehetőségek adódhatnak ezen a napon, melyet nem lenne szabad elszalasztani!

„Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem látatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én ezek az erők fognak érvényesülni.”

Az Univerzum azt üzeni: járjunk nyitott szemmel, nyitott elmével a világban, és nyíljunk meg a minket tápláló lehetőségeknek. Növeljük éberségünket, és növeljük megengedésünk mértékét!

Hatalmas hozzájárulás Neked, a környezetedben élőknek és az egész világnak, ha felhúzott falaidat leengeded, és teret adsz a Lehetőségeknek. 
Megengeded, hogy az Univerzum ott tápláljon téged, ahol szeretnéd?

Hajlandó vagy befogadni az Univerzum hozzájárulását az Életedhez?

Hogyan segíthet ebben a BARS kezelés? A 32 pont érintésével, melyek a fejeden helyezkednek el, elsöpörjük a főbb életterületeken lévő akadályokat. Ezek az akadályok jelentkezhetnek pénzügyi nehézségek formájában, esetleg a kreativitásod megélését nehezítik, vagy talán a kommunikációban vannak elakadásaid. Talán az öregedés, vagy a halál riaszt, esetleg félsz megélni az örömöt, a szexualitásod?
Neked hol, és miben fog segíteni a Bars?

Hogyha megemelkedett energiaszintet, felgyorsult személyes változást szeretnél az életedben, várlak szeretettel ezen a napon a kedvezményes kezelésre!

A kezelés értéke 15 000 Ft, melyet ezen a napon 7500 Ft-ért kínálok Neked.
Érdeklődj a siacuka@gmail.com címen, 
vagy telefonon: 06-20/9146-211;
A kezeléseket Szentendrén végzem!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Többet szeretnél tudni a shiatsuról? Ezt nézd!

Fáj a hátam! Rendbe tudod hozni?


Több kérdés érkezett Tőletek hozzám az elmúlt időben, a shiatsu hatékonyságát illetően. Akinek még egyáltalán nem volt része shiatsu kezelésben, és nagy szüksége volna rá, csak még hezitál, annak javaslom ezeket a bejegyzéseket elolvasásra.
Az  első:
Ha rendszeresen járok shiatsu kezelésre, rendbe hozható-e a hátam?
Először is ki kell zárnunk az olyan komolyabb problémákat, mint a gerincsérv, a csigolyák kopása, csontritkulás, Scheuermann-szindróma, scoliosis, (oldalirányú gerincferdülés). Ezek kezelésére, fájdalmainak enyhítésére később térünk vissza.
Általában a helytelen testtartás, vagy a sok ülés következtében alakul ki az a fájdalom, melyet hátfájásnak hívunk, és aminek nem áll komolyabb szervi baj a hátterében. Okozhatja túlsúly is, ami fokozottan igénybe veszi a gerincet és az izmokat.
A shiatsu nézőpontjából a Hólyag meridián és a Vékonybél meridián érintettek, az életenergia, Csí vagy ezeken a helyeken szorul leginkább támogatásra. Általában a …

Nyaki merevség, fájdalom? Recsegés, ropogás?

Recsegő nyakkal ébredsz minden nap?A nyak visszatükrözi a testünk egészségi állapotát.

Nemrégiben keresett meg egy fiatal hölgy, aki, munkájából adódóan naponta legalább 8 órát tölt el a monitor előtt. Szinte már állandósult helytelen, előregörnyedő testtartása, és fejének súlyát szinte kizárólag nyaki izmainak hátsó része tartotta. 
Ebben a kialakult rossz pozícióban a terhet viselő izmok állandó feszültségben vannak: ezért az itt lévő szövetek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz,  valamint az itt futó meridiánok blokkolódnak, bennük az életenergia nem tud akadálytalanul tovább haladni.  Ez az ő esetében hatalmas recsegésekkel, kattogással, merevséggel járt, és persze nem kis fájdalommal. 
A nyak fájdalmainak hátterében gyakran az állandósult stresszes élethelyzet áll.  A pszichés feszültséggel együtt jár az izmok állandó feszessége. A folytonosan feszültségben tartott testrészek hamar fájdalmassá válnak, a csigolyák körüli izmok, inak, szalagok sérülése is fájdalommal jár.
Mi állha…

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”

Laza, szabad, reménnyel teli, kreatív „én”. Te tudod, hogy mit jelent ez?


Megtörténik-e veled is, hogy amikor autót vezetsz, egy tegnapi beszélgetés rossz emlékeivel gyötröd magad? Vagy azon töprengsz, hogyan került el a pároddal a minden esti vitatkozást?  Esetleg a kihangosított mobiltelefonodon szörfözöl ismerőstől ismerősig és csak úgy árad belőled a panasz a különböző konfliktusaid, állapotaid, csalódásaid miatt?  Ha ez vagy valami hasonló történik, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtávolabb vagy a laza, szabad, reménnyel teli, kreatív énedtől. Velem is van néha így. 
Amint észreveszem, megállok, félrehúzódok az úton, kiszállok az autóból, vagy többnyire csak leengedem a kocsi ablakát.  Megállok, és figyelek. 
Azt nézegetem, hallgatom, hogy mennyi minden vesz engem körül. Először csak a mellettem elszáguldó többi autós kerül a figyelmem középpontjába. Majd felnézek az égre, és meglátom a felhőket, egy-egy elsuhanó madarat.  Aztán felbukkan az útszélén egy közeli, keresgélő madár, va…