Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 17, 2016
Léted teljes szövetében csodás, mérhetetlenül különleges és értékes részlet ez az élet, amelyből örömmel és megértéssel bukkansz elő, akármeddig élsz is. Mindig a kezedben a döntés az élet vagy a halál, az egészség vagy a betegség mellett.Tudtad, hogy néhány egyszerű gyakorlattal megelőzheted a derékfájást?

Melyek ezek?

Te is azok közé tartozol, akik az egész napjukon végigrohanva este fáradtan huppannak az ágyba? A sok lufi kergetés közben elmégy magad mellett, és csak sajgó tested jelez, hogy itt valami változásra, változtatásra szorul?
A világos megértés azonban hamar a feledés homályába vész, mikor a gyermek magára húzza a legós dobozt, vagy a vacsorát kér, esetleg férjuram tér haza fáradtan és elnyűtten, éhségtől kopogó szemekkel.
És akkor önmagadat újra félretéve végzed a dolgod, sodródsz az eseményekkel, szolgálsz és védsz. Meddig vajon? No, nem a lázadásra buzdítalak, légy szabálykövető, maradj szép és szerény, mint az ibolya. Ám ebben a buzgó szolgálatban állj meg egy pillanatra. Figyelj kicsit befelé. Figyeld a tested. Mit üzen most? Mit kér? Mit vár? Mit adsz neki?
Nincs senki, aki megadhatja neked, nincs senki, aki megteheti helyetted. Te laksz a testedben, neked szól, ha mondanivalója van. Így jelez neked.
A derekad mit üzen? Túlhajszolt vagy, aki epret kapál, gyereket nevel, …