Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 9, 2016

Hogyan szabadulj meg a stressztől 3+1 lépésben?

„A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” (Mahatma Gandhi)


A stresszes életvitelből adódóan egyre több fizikai tünet jelentkezik sajnos nem csupán felnőtteknél, hanem a kisebb-nagyobb gyermekek esetében is. Az iskolai nyomás, a túlzott szigor következtében olyan stressz tünetek jelentkezhetnek, melyek biokémiai folyamatok egész sorát indítja el. Ráadásul a test emlékszik a stresszt okozó történetekre, így hogyha kicsit is hasonló élethelyzetbe kerülünk, rögtön előidézi újra a stressz okozta tüneteket.  Így alakul ki a stressz-spirál.
Milyen tünetek jelentkezhetnek?
-szédülés,-fáradékonyság,-evés, alvás zavar,-gyomor problémák,-vastagbél problémák,-hátfájdalom,-fejfájás, fülzúgás.
Nem ritka stresszes helyzetben a „teljes lefagyás” sem, hiszen az agy az életmentésre való tudatos gondolkodást kikapcsolja, és olyan emlékek után kezd kutatni, amellyel az adott stressz helyzet leginkább megoldható. 
Ekkor az agy egyéb területeink akár a 75%-át is…

A Bars jótékony hatásai a gyermekekre és családokra

"Anne Maxwell tollából
A Bars megváltoztatta az életemet… szó szerint! Évekkel ezelőtt a testem fájt… nagyon. Eljutottam arra a pontra, hogy le kellett gördülnöm az ágyról, amikor reggel felkeltem, mert felülni túlságosan fájdalmas lett volna. Az első Bars kezelésem után, amit az első Bars tanfolyamomon kaptam, könnyedén, fájdalom nélkül fel tudtam ülni. Olyan volt, mintha azelőtt nem lett volna tér a testemben… annyira összehúztam és leszűkítettem magam… és a bárjaim futtatása teret teremtett, ami által könnyedebbé és fájdalommentessé váltam! Csodálatos volt!… És nem fordultam vissza! A mai napig futtatom a bárjaimat, a testem pedig még mindig imádja! Ma már el sem tudom képzelni az életemet a Bars nélkül! Emberek százainál tapasztaltam jelentős változást, miután futtatták a bárjaikat. Egy nyolc hónapos baba várólistán volt májátültetésre… a teste nem fogadta be a szondát, amelyen keresztül táplálni akarták. Néhány percig futtattam a bárjait, és a következő alkalommal a teste befo…

Ragyogó, fiatalos és egészséges élet?

Varázslatos mestermű ENERGETIKAI KEZELÉS ÁLTALHamvas  arbőr - Facelift


Csodálkozom és kapkodom a fejem, ahogy a láthatatlan világ energiájának hullámain ülve repesztek, lobogó hajjal , sokszor széllel szemben. Saját hangomon szólva, saját erőmbe lépve egyre közelebb kerülnek hozzám a vágyott dolgok. Lehetséges lenne túlélési üzemmód helyett az élet hihetetlenül kaotikus és gyors áramába kerülve, önpusztító blokkok nélkül élni? 
Végtelen lehetőségek nyílnak a végtelen térben. Megízlelem, tudatosítom lényem végtelenségét. Tudom, hogy én magam ekként létezem, és már tudom azt is, hogy a korlátokat magam köré csupán én rajzoltam. 
Többet teremthetek így, mint amit valaha reméltem?  Nagyobb hozzájárulás lehetek így a világnak?  És, mi más lehetséges még, amire  nem vagyok éber, de ott bujkál a végtelen lehetőségek közt? 


Acces Consciousness egyik alap pillére az Acces Bars, amiről korábban írtam már Nektek:

Ide kattintva olvashatod is.
Most azonban egy újabb csodáról írok Nektek. Egy módszer, egy …