Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 6, 2016

Elengednéd megkövült terheidet?

ACCES BARS KEZELÉS 11.11 - ÉN, 50 % KEDVEZMÉNNYEL!

Ezen a hatalmas energiával rendelkező teremtő napon akciós Bars kezelésekkel szeretnék hozzájárulni a tudatosságodhoz. A 11:11 energiája azt üzeni, figyeljünk oda megérzéseinkre, mert olyan lehetőségek adódhatnak ezen a napon, melyet nem lenne szabad elszalasztani!
„Az éj csillagai a tudatalattit, a láthatatlant, a belső erőt jelképezik, amelyek ugyan nem látatók, de tisztában vagyunk vele, hogy ott munkálkodnak bennünk. November 11-én ezek az erők fognak érvényesülni.”
Az Univerzum azt üzeni: járjunk nyitott szemmel, nyitott elmével a világban, és nyíljunk meg a minket tápláló lehetőségeknek. Növeljük éberségünket, és növeljük megengedésünk mértékét!
Hatalmas hozzájárulás Neked, a környezetedben élőknek és az egész világnak, ha felhúzott falaidat leengeded, és teret adsz a Lehetőségeknek.  Megengeded, hogy az Univerzum ott tápláljon téged, ahol szeretnéd?
Hajlandó vagy befogadni az Univerzum hozzájárulását az Életedhez?
Hogyan segíthet ebb…

5 tipp, mellyel visszaállíthatod egyensúlyod

Őszi változások

A kínai filozófia szerint ebben az időszakban a Föld elem megnyilvánulási formája átváltozik a Fém elem befelé fordulást, mélységet, melankóliát hordozó formavilágába.

Az emberi életben ez az alkonyat ideje, ahol az eddig megélt tapasztalatok immáron bölcsességgé sűrűsödnek, és elengedésre kerülhet minden olyan dolog, mely felesleggé vált. A természet készül a tetszhalálra, s nekünk követnünk kell ritmusát ahhoz, hogy életünket, egészségünket továbbra is egységben, harmóniában tarthassuk.

A nyári aktív, cselekvésekkel teli időszakot mostantól végleg felváltja a koncentráltságot, visszahúzódást igénylő és elősegítő ősz. Így ad teret az egyik ciklus a másiknak, magában hordozva az örökös változást.

A változáshoz szükség van a dolgok elengedésére, legyen ez akár egy kedves személyt szimbolizáló tárgy, egy érzelmi állapot, vagy bármiféle szokás. Olykor szükséges letisztítanunk életünk színpadát ahhoz, hogy a régi ócskaságokat kidobva, életünkbe beléphessenek az újfajta, eddig …